Bleyendaal Handboogsport werkt zeer nauwkeurig en met de modernste middelen om keer op keer hetzelfde hoge niveau aan vakmanschap te leveren in het fabriceren van Pezen en kabels.

Na veel test en veld werk door onze werknemers en ProStaff schutters is Bleyendaal Handboogsport volledig overtuigd dat Brownell de beste producent en leverancier is van stabiele peesdraden en servingdraden. Zodoende heeft Bleyendaal Handboogsport besloten om over te stappen op Brownell Fury Peesdraden en Brownell Bullwhip servingdraad als huismerk voor moderne Compoundbogen. Uiteraard kunt u ook bij ons uw pees en kabelsets voor uw compoundboog blijven bestellen in BCY-452X, BCY-X of BCY-8190 in alle kleuren die u wenst.

Voor Recurve bogen leveren wij Pre-Stretch 22 draads BCY-8190 recurve pezen direct vanuit onze voorraad in diverse kleuren die door ons in eigen huis gemaakt zijn. Ook kunnen wij uw recurve pezen maken volgens uw opgave in de kleuren en van het materiaal wat u wenst.

Voor Traditionele bogen leveren wij uit voorraad flaams gedraaide pezen van Brownell B50 of Brownell FastFlight+ of wij kunnen uw pees volgens uw opgave maken in de kleuren die u wilt.

Tevens kunt u ook bij Bleyendaal Handboogsport terecht voor het laten maken en laten vervangen van uw kruisboog pees en kabels. 

Bij onduidelijkheden of vragen kunt u ten aller tijden contact opnemen met onze winkel. Onze medewerkers adviseren u altijd vrijblijvend en correct.