Bleyendaal Handboogsport heeft als doelstelling om hoogwaardige 2de hands producten aan te bieden aan zijn klanten.
Hiervoor heeft Bleyendaal Handboogsport een aantal voorwaarden opgesteld om een gelijkwaardige en eerlijke situatie te creëren voor iedereen ingaande vanaf 4 Juni 2017.

 1. Bleyendaal Handboogsport zal vooraf en ongezien zowel telefonisch, per mail of per Whatsapp geen inruilbedragen noemen die bindend zijn.
 2. Bleyendaal Handboogsport heeft het recht om vooraf de staat van alle producten te controleren.
 3. Bij Bleyendaal Handboogsport kunt u 2 prijzen krijgen.
  • De prijs die u van Bleyendaal Handboogsport krijgt als u bij Bleyendaal Handboogsport uw producten inruilt.
  • De verwachte prijs die u voor uw producten kunt krijgen als u deze zelf verkoopt. 
 4. De onderstaande inruilvoorwaarden zijn op basis van complete en onbeschadigde producten wat aantoonbaar is qua leeftijd. Niet recente, Incomplete, versleten en/of beschadigde producten hebben uiteraard minder waarde dan wat er in de punten 4a, 4b, 4c, 4d en 4e geboden wordt. De inruilprijs wordt dan in overleg bepaald.
  • Product is 1 jaar oud: 40% van de huidige Bleyendaal Handboogsport nieuwprijs
  • Product is 2 jaar oud: 35% van de huidige Bleyendaal Handboogsport nieuwprijs 
  • Product is 3 jaar oud: 30% van de huidige Bleyendaal Handboogsport nieuwprijs
  • Product is 4 jaar oud: 25% van de huidige Bleyendaal Handboogsport nieuwprijs
  • Product is 5 jaar oud: 20% van de huidige Bleyendaal Handboogsport nieuwprijs
 5. De volgende producten hebben geen waarde bij een eventuele prijsopgave voor inruil bij Bleyendaal Handboogsport.
  • Gebruikte pijlen
  • Beschermingsmiddelen (Tabs, Armbeschermers en Borstbeschermers)
  • Recurvelatten beschreven onder punt 6.
  • Compoundbogen onder punt 7
 6. Recurve latten worden bij inruil gecontroleerd op rechtheid, beschadiging(en) en of er een aanpassing is gedaan aan de passing van de lat. 
  Latten die marginaal krom zijn en/of beschadigingen hebben, zijn uiteraard minder waard dan in punt 4 wordt beschreven. Latten waarvan latpassing is aangepast in welke vorm dan ook of te krom zijn naar mening van Bleyendaal Handboogsport worden niet ingeruild door Bleyendaal Handboogsport. 
  Tevens wordt er een extra 5% van de inruilvoorstellen onder punt 4 af gehaald bij latten met een trekgewicht vanaf 36lbs en hoger.
 7. Compoundbogen van 70 lbs en zwaarder en bogen in camouflage kleuren worden in eerste niet ingeruild. Een voorstel voor inruilen kan alleen in de winkel gedaan worden waarbij de regels van punt 4 niet gelden.
 8. Bleyendaal Handboogsport biedt u ook de mogelijkheid om uw product(en) via Bleyendaal Handboogsport te verkopen. U ontvangt dan 10% meer inruilwaarde dan dat de voorwaarden onder punt 4, 6 en 7 voorschrijven. U krijgt alleen pas uitbetaald zodra de product(en) daadwerkelijk verkocht zijn via Bleyendaal Handboogsport. U heeft ten alle tijden het recht om uw product(en) terug te trekken uit de overeenkomst. Als Bleyendaal Handboogsport uw producten heeft verkocht vervalt het recht om uw producten achteraf op te eisen. De uitbetaling zal per bankovermaking dezelfde dag gedaan worden.
 9. Als er onduidelijkheden zijn en geen van de punten uit de voorwaarden antwoord bied is het uiteindelijk Bleyendaal Handboogsport die de inruil prijs en voorwaarden bepaald. 
 10. Zodra er een betaling heeft plaats gevonden in contanten, bankovermaking of dat er een toepassing van een korting is toegepast op een factuur, is het niet meer mogelijk om de inruil ongedaan te maken.